Monday, October 22, 2012

Iubiri Secrete, Sezonul 4, Episodul 11

Aseara am avut parte de un singur episod din Iubiri Secrete, ne invatasem sa primim nu unul ci doua episoade in fiecare marti, insa asa a fost sa fie. Episodul de ieri a fost destul de interesant, de aceea va astept si pe voi cu comentarii legate de Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 10.
Pe de alta parte, in Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 11, care incepe astazi, miercuri, 3 octombrie 2012 pe Prima Tv de la ora 19:30, vom afla daca Ioana este intr-adevar in viata si daca substanta cu care a fost injectata Ioana de catre oamenii lui Damian este un fel de elicsir care poate aduce la viata o persoana moarta, stiu, suna a SF.

Tot in episodul 11 din sezonul 4 aflam si daca Victor Stoian va murii sau nu, el a luat in ultimele secvente din episodul 10 un pumn de pastile, vrea sa se sinucida deoarece se simte vinovat de moartea Ioanei. Ramaneti aproape pentru a viziona un nou episod din Iubiri Secrete.

Episodul il voi adauga dupa ce va fi difuzat la TV, defapt dupa ce cineva il va inregistra si-l va uploada pe un site de streaming, YouTube, Trilulilu, stiti voi, deci imediat ce va fi uploadat, eu il voi adauga aici. Nu vreau sa mai existe intrebari gen "cand il adaugi", "stam ca prostii dupa tine", "adauga odata episodul" si asa mai departe. De injuraturi nu mai are rostul sa vorbesc, urat din partea voastra!

No comments:

Post a Comment