Sunday, October 28, 2012

Iubiri Secrete, Sezonul 4, Episodul 17

Viaţa lui Sorin şi a Ralucăi este în primejdie. Fără să ştie cine este vânzătorul de estoniu contactat de oamenii lui, Daniel şi-a dat întâlnire cu Radu şi Ionuţ.
Marişii sărbătoresc ziua de naştere a gemenilor Mădălin şi Ioana. Damian s-a dovedit a fi un părinte dur, care face orice pentru ca lucrurile să se petreacă în familie exact aşa cum vrea el.

Cea care se dă drept Ioana primeşte o nouă misiune. Este posibil ca între Roxana şi Mădălin să se fi înfiripat mai mult decât o admiraţie reciprocă? Aflaţi într-un nou episod plin de suspans din „Iubiri secrete”, pe 17 octombrie, la ora 19.30, numai la Prima TV.

In episodul trecut, Damian a aflat de relatia Iuliei cu Madalin, acesta a ordonat ca Madalin sa fie executat imediat! Pe de alta parte, Radu si cu Ionut se vor intalnii cu Daniel pentru a ii vinde acea substanta toxica, ce va iesii? Aflam miercuri in data de 17 octombrie 2012 la ora 19:30 pe PrimaTV.

Tot in Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 17 aflam daca Sorin si Raluca scapa din situatia lor periculoasa in care se afla. In noul episod, este ziua gemenilor Ioana si Madalin, in familia Maris trebuie sa fie veselie, daca va fii asa vom vedea diseara.

Episodul va fi adaugat imediat ce va fi urcat pe internet de catre cineva, eu voi copia acel video si aici, pe site, deci aveti rabdare si episodul va fi pe site la cateva zeci de minute dupa difuzarea de la TV, pana atunci te invit sa dai like paginii noastre de Facebook si sa te alaturi celor peste 64.000 de fani!





No comments:

Post a Comment